Image Alt

Αμμόχωστος

Καλωσορίσατε στον βίγκαν οδηγό της Κύπρου!

Healthy Life Organic Kitchen

Διεύθυνση: 1η  Απριλίου 77, 5280 Παραλίμνι

Τηλέφωνο: +357 23823310

https://www.facebook.com/healthylifebio

https://www.facebook.com/eatrealfoodcyprus

https://www.instagram.com/healthylifebiocyprus

https://www.instagram.com/healthylifeorganickitchen

Είμαστε δύο καταστήματα σε ένα, κατάστημα και κουζίνα, φιλική προς βίγκαν με μια τεράστια ποικιλία βιολογικών προϊόντων για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μαγειρεύουμε για εσάς κάθε μέρα βιολογικά, υγιεινά τρόφιμα, για πρωινό και μεσημεριανό, αλλά και επιδόρπια. Ιδανικά Take Away & Delivery. Σας παρουσιάζουμε την εμπειρία 2 σε 1, Ψώνια και μαγειρεμένο φαγητό!

Περισσότερα

Μπορείτε να παραγγείλετε το υγιεινό φαγητό σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας ή να μας καλέσετε από το σπίτι ή το γραφείο σας, να παραγγείλετε τα προϊόντα και τα γεύματά σας και θα παραδώσουμε τα πάντα στην πόρτα σας. Η ομάδα μας υπόσχεται να σας φροντίσει 100%. Τέλος, η γνώμη σας μετράει! Μη διστάσετε να μας πείτε τις εισηγήσεις σας , ώστε να γινόμαστε καλύτεροι! Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά για μια υγιή ζωή (Healthy Life)!

Τα τμήματα μας:

Προϊόντα για Βίγκαν, Προϊόντα για Χορτοφάγους, Προϊόντα χωρίς γλουτένη, Φρούτα, Λαχανικά, Βρεφικές τροφές, Προϊόντα αρτοποιίας, Υγιεινά σνακ, Κρασιά, Ζυμαρικά, Κατεψυγμένα τρόφιμα, Αιθέρια έλαια, Συμπληρώματα διατροφής, Καλλυντικά, Diffusers, Οικολογικές τσάντες, Καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον

και…

Healthy Life Eat Real Food – Κουζίνα με βιολογικά φαγητά.

Μαγειρεύουμε για εσάς με αγάπη! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη!

Λιγότερα

Hippocampus Restaurant

Διεύθυνση: Πρωταρά 18, Πρωταράς 5289 Παραλίμνι

Τηλέφωνο: +357 23020176

Litsas Supermarket

Διεύθυνση: Βαρωσίων 101, Βρυσούλλες 5522, Αμμόχωστος

Τηλέφωνο: +357 23962347

Pizza Hut

Διεύθυνση: 16, Λεωφόρος Πρωταρά, 5288 Παραλίμνι

Τηλέφωνο: +357 77777777

Sushi La Bar

Διεύθυνση: Πρωταρά 69, 5296 Παραλίμνι

Τηλέφωνο: +357  96892224

Wagamama

Διεύθυνση: Αρχ. Μακαρίου III 28, 5330 Αγία Νάπα

Τηλέφωνο: +357 23020176

Zaatar Lebanese

Διεύθυνση: Σώτου Χατζηπροκοπίου 2, 5330 Αγία Νάπα

Τηλέφωνο: +357 99881502

Costa Coffee

Διεύθυνση 1: Odessa Hotel Πρωταράς

Phone: +357 23833235

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Pola Costa Hotel, Πρωταράς

Διεύθυνση 3: Vrissiana Beach Hotel, Πρωταράς

Διεύθυνση 4: Marlita Beach Hotel, Πρωταράς

Διεύθυνση 5: Αρχ. ΜακαρίουIII 34, Faros Hotel, Αγία Νάπα

Τηλέφωνο: +357 23730265

Λιγότερα

Καλωσορίσατε στον βίγκαν οδηγό της Κύπρου!

Healthy Life Bio Store

Διεύθυνση: 1ης Απριλίου 77, 5280 Παραλίμνι

Τηλέφωνο: +357 23 823310

https://www.facebook.com/healthylifebio

https://www.facebook.com/eatrealfoodcyprus

https://www.instagram.com/healthylifebiocyprus

https://www.instagram.com/healthylifeorganickitchen

 

Είμαστε κατάστημα και εστιατόριο, φιλικό προς βίγκαν με μια τεράστια ποικιλία βιολογικών προϊόντων για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μαγειρεύουμε για εσάς καθημερινά βιολογικά, υγιεινάφαγητά για πρωινό, μεσημεριανό, αλλά και επιδόρπια για απογευματινό.

Περισσότερα

Take Away & Delivery καθημερινά! Σας παρουσιάζουμε μια εμπειρία 2 σε 1, ψώνια και φαγητό! Μπορείτε να παραγγείλετε το υγιεινό φαγητό σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας ή να μας καλέσετε από το σπίτι ή το γραφείο σας, να παραγγείλετε τα προϊόντα και τα γεύματά σας και θα παραδώσουμε τα πάντα στην πόρτα σας. Η ομάδα μας υπόσχεται να σας φροντίσει 100%. Τέλος, η γνώμη σας μετράει! Μη διστάσετε να μας πείτε τις εισηγήσεις σας , ώστε να γινόμαστε καλύτεροι! Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά για μια υγιή ζωή (Healthy Life)!

Τα τμήματα μας: Προϊόντα για Βίγκαν, Προϊόντα για Χορτοφάγους, Προϊόντα χωρίς
γλουτένη, Φρούτα, Λαχανικά, Βρεφικές τροφές, Προϊόντα αρτοποιίας, Υγιεινά σνακ, Κρασιά, Ζυμαρικά, Κατεψυγμένα τρόφιμα, Αιθέρια έλαια, Συμπληρώματα διατροφής, Καλλυντικά, Diffusers, Οικολογικές τσάντες, Καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον

και…

Healthy Life Eat Real Food – Κουζίνα με βιολογικά φαγητά.

Μαγειρεύουμε για εσάς με αγάπη! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την
υποστήριξη!

Λιγότερα

ΟΛΥΜΠΟΣ

https://www.olympos.gr/en/

https://www.facebook.com/olymposcyprus

https://www.instagram.com/olympusfoods_cy/

 

Γνώρισε την ΟΛΥΜΠΟΣ

Η ιστορία μας ξεκινά το 1965, στην περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Λάρισα. Εκεί ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε αγνά, αυθεντικά, παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς από τις γύρω περιοχές.

Μισό αιώνα και κάτι μετά, η ΟΛΥΜΠΟΣ ανταμώνει με την Κύπρο και επενδύουμε στο μέλλον μας εδώ, έχοντας για οδηγό, σε αυτόν τον νέο μας δρόμο, τις ίδιες αξίες όπως και τότε. Τον σεβασμό, την αγάπη και την κατανόηση στην δύναμη της φύσης. Την παραγωγή προϊόντων με γνώμονα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, που γίνεται  πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα, απόλυτη αυστηρότητα στον τρόπο και τις προδιαγραφές παραγωγής και την μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να φτάνει στο τραπέζι σου ό,τι πιο καλό, ό,τι πιο φυσικό.

Περισσότερα

Γι΄ αυτό και επεκτείνουμε συνεχώς την γκάμα μας με φυτικές (plant-based) και φυσικές σειρές επειδή, όχι απλώς γιατί κατανοούμε τις αυξανόμενες διαφορετικές θρεπτικές ανάγκες της κοινωνίας, αλλά κυρίως γιατί τις σεβόμαστε και θέλουμε να έχουμε γευστικές, συναρπαστικές προτάσεις για τον κάθε έναν πελάτη-φίλο μας. Ξέρουμε πως η συμπερίληψη όλων στο «ταξίδι» μας στο νησί, «χτίζει» τις απαραίτητες γέφυρες για να συνδεθούμε και να συμπορευτούμε σε αυτόν τον δρόμο της αλληλοκατανόησης. Και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε αυτόν, απρόσκοπτα και κάνοντας συνεχώς καινοτόμα βήματα.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας και η συνεχής ανοδική πορεία της ΟΛΥΜΠΟΣ την κάνει ακόμη εντονότερη, μας γεμίζει τόσο με ικανοποίηση όσο και με αισθήματα ευθυνής. Εμείς θα συνεχίσουμε να κυνηγούμε τα όνειρα μας, να ακολουθούμε τον δρόμο που προστάζει η καρδιά και η φύση μας. Στην ΟΛΥΜΠΟΣ, αυτός ο δρόμος περνά μέσα από λιβάδια, γεμάτα ζωντάνια, περιβόλια φορτωμένα με καρπούς. Και καταλήγει στο δικό μας και στο δικό σας τραπέζι.

 

Βρείτε τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ στα πιο κάτω σημεία:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – 1ης Απριλίου, 5280, Παραλίμνι

Λιγότερα

DF – Delicacy Foods

Διεύθυνση: Γκράχαμ Μπελ 18, Δερύνεια, Αμμόχωστος

Τηλέφωνο: +357 23823398

Σκλαβενίτης

Διεύθυνση 1: Γρίβα Διγενή 127, 5281 Παραλίμνι

Τηλέφωνο: +357 77773077

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: 1ης Απριλίου, Παραλίμνι

Τηλέφωνο: +357 80000033

Λιγότερα