Image Alt

Λάρνακα

Alphamega Cyprus Vegan Guide

ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων και γνωστότερων υπεραγορών της Κύπρου. Η ιστορία τους άρχισε το 1958 όταν ο κ. Χαραλαμπίδης άνοιξε την πρώτη του υπεραγορά που σύντομα έγινε μια από τις πιο μεγάλες στην Κύπρο, αφού απόκτησε τη φήμη ότι διέθετε την καλύτερη και πλουσιότερη επιλογή από εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα.

Περισσότερα

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία βίγκαν προϊόντων!

Διεύθυνση 1: Νίκου Κρανιδιώτη 20-22, 6054 Λάρνακα

Διεύθυνση 2: Δρυάδων 2, 6041 Λάρνακα

Διεύθυνση 3: Δρομολαξιάς, Κίτι, Λάρνακα

Διεύθυνση 4: Αποστόλου Λουκά 12, Σκαρίνου 7731 Λάρνακα

Διεύθυνση 5: Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, 6043 Λάρνακα (Metropolis Mall)

Τηλέφωνο: +357 77000088

 

Κάντε τα ψώνια σας διαδικτυακά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Εshop και Foody

Ακολουθήστε την ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Instagram | Facebook

Λιγότερα

foodhaus Cyprus Vegan Guide

foodhaus

Τα foodhaus είναι η φυσική εξέλιξη των καταστημάτων foodsaver. Μια ιδέα που ξεκίνησε το 2011 ως προορισμός για εκείνους που αναζητούσαν την ποικιλία στη διατροφή τους

Περισσότερα

και την ανώτερη ποιότητα στο καθημερινό τους τραπέζι. Μια ιδέα για όσους ήθελαν εκλεκτά προϊόντα για την οικογένεια τους και για όσους επιζητούσαν να εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους τους με γκουρμεδιές στα παρεΐστικα μπάρμπεκιου το Σαββατοκύριακο. Τα foodhaus είναι η φυσική εξέλιξη των καταστημάτων foodsaver που από προορισμός έγινε ο ορισμός των foodlovers.

Τα foodhaus κρύβουν μέσα τους όλη την τεχνογνωσία, το μεράκι και το πάθος των καταστημάτων foodsaver. Της πρώτης αλυσίδας κατεψυγμένων τροφίμων στην Κύπρο, που μέσα από τη σωστή επιλογή των προϊόντων και της άψογης εξυπηρέτησης, κατάφερε να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές ώστε να αναγνωρίζουν και να επιζητούν την αξία αλλά και την ευκολία για κάθε γεύμα. Ένα κατάστημα το οποίο παρείχε επιλογές προϊόντων για κάθε περίσταση, για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και για κάθε διατροφική συνήθεια!

 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Φανερωμένης 157, Άγιος Νικόλαος, 6031 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 70003663

Ανακαλύψτε τα πάντα για τα καταστήματα foodhaus στην ιστοσελίδα τους αλλά και στις σελίδες τους στα social media:
www.foodhaus.com | Facebook.com | Youtube | Instagram

 

Για παραγγελιές online, απλά κάντε κλικ στη γνωστή ιστοσελίδα foody

 

Η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Foodsaver δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Τα Foodsaver ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητά τους, προσφέροντας ένα βολικό, άνετο και φιλικό περιβάλλον όπου το έμπειρο προσωπικό μας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει στη επιλογή κατάλληλων προϊόντων, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ξεχωριστών προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Μεγάλη Γκάμα Προϊόντα Vegan

Τα καταστήματα foodhaus ίσως έχουν τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων Vegan, που συμπεριλαμβάνει χορτοφαγικό μπιφτέκι από σπανάκι, χορτοφαγικό μπιφτέκι από kale, χορτοφαγικό μπιφτέκι από σόγια, χορτοφαγικό κιμά από σόγια, Falafel, νηστίσιμη πίτσα, VEGAN burger buns, φυτικό βούτυρο, φυτικό τυρί και τα περίφημα MOVING MOUNTAINS Vegan Burgers και MOVING MOUNTAINS Vegan Hot Dogs.

Λιγότερα

Hellmanns

Γεννημένος σε ένα NY Deli το 1913, ο σκοπός του Hellmann είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να απολαύσουν καλό, τίμιο φαγητό, για την απλή ευχαρίστηση που είναι, χωρίς ανησυχία ή σπατάλη. Φτιαγμένο με πραγματικά, απλά ποιοτικά συστατικά και πραγματική τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία, το Hellmann’s είναι η Νο 1 μαγιονέζα στον κόσμο.

Περισσότερα

Από την αρχή, το Hellmanns’s βγάζει το καλύτερο φαγητό. Αλλά έχουμε να διαδραματίσουμε έναν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο: θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να #MakeTasteNotWaste.

 

Unilever Info

Unilever Tseriotis Cyprus Ltd

195C Old Road  Nicosia Limassol , CY-2540 Idalion Industrial Zone – Nicosia  Cyprus

P.O.Box 12800 – 2235 LATSIA – NICOSIA

www.unilever.com | www.unilever.gr

Λιγότερα

Knorr

Ξεκινώντας από το 1838,  η Knorr είναι μια μάρκα η οποία στηρίζει καθημερινά τους ανθρώπους γύρω μας, προσφέροντας πάθος για καλό φαγητό και πλούσια γεύση!

Καλλιεργούμε ήδη τα συστατικά μας με βιώσιμο τρόπο. Και τώρα, μέσα από τα προϊόντα, τις συνταγές και τις συμβουλές μας θέλουμε να σας εμπνεύσουμε με τις καθημερινές μικρές αλλαγές που θα κάνουν όμως μεγάλη διαφορά.​ Ας χτίσουμε μαζί ένα πιο βιώσιμο μέλλον τροφίμων. Είστε έτοιμοι να βάλετε νέα τρόφιμα στο πιάτο σας; «Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σας!».

Περισσότερα

 

Knorr Cyprus FB | Knorr Cyprus IG

 

Unilever Info

Unilever Tseriotis Cyprus Ltd

195C Old Road  Nicosia Limassol , CY-2540 Idalion Industrial Zone – Nicosia  Cyprus

P.O.Box 12800 – 2235 LATSIA – NICOSIA

www.unilever.com | www.unilever.gr

Λιγότερα

ΟΛΥΜΠΟΣ

Γνώρισε την ΟΛΥΜΠΟΣ

Η ιστορία μας ξεκινά το 1965, στην περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Λάρισα. Εκεί ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε αγνά, αυθεντικά, παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς από τις γύρω περιοχές.

Περισσότερα

Μισό αιώνα και κάτι μετά, η ΟΛΥΜΠΟΣ ανταμώνει με την Κύπρο και επενδύουμε στο μέλλον μας εδώ, έχοντας για οδηγό, σε αυτόν τον νέο μας δρόμο, τις ίδιες αξίες όπως και τότε. Τον σεβασμό, την αγάπη και την κατανόηση στην δύναμη της φύσης. Την παραγωγή προϊόντων με γνώμονα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, που γίνεται  πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα, απόλυτη αυστηρότητα στον τρόπο και τις προδιαγραφές παραγωγής και την μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να φτάνει στο τραπέζι σου ό,τι πιο καλό, ό,τι πιο φυσικό.

 

Γι΄ αυτό και επεκτείνουμε συνεχώς την γκάμα μας με φυτικές (plant-based) και φυσικές σειρές επειδή, όχι απλώς γιατί κατανοούμε τις αυξανόμενες διαφορετικές θρεπτικές ανάγκες της κοινωνίας, αλλά κυρίως γιατί τις σεβόμαστε και θέλουμε να έχουμε γευστικές, συναρπαστικές προτάσεις για τον κάθε έναν πελάτη-φίλο μας. Ξέρουμε πως η συμπερίληψη όλων στο «ταξίδι» μας στο νησί, «χτίζει» τις απαραίτητες γέφυρες για να συνδεθούμε και να συμπορευτούμε σε αυτόν τον δρόμο της αλληλοκατανόησης. Και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε αυτόν, απρόσκοπτα και κάνοντας συνεχώς καινοτόμα βήματα.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας και η συνεχής ανοδική πορεία της ΟΛΥΜΠΟΣ την κάνει ακόμη εντονότερη, μας γεμίζει τόσο με ικανοποίηση όσο και με αισθήματα ευθυνής. Εμείς θα συνεχίσουμε να κυνηγούμε τα όνειρα μας, να ακολουθούμε τον δρόμο που προστάζει η καρδιά και η φύση μας. Στην ΟΛΥΜΠΟΣ, αυτός ο δρόμος περνά μέσα από λιβάδια, γεμάτα ζωντάνια, περιβόλια φορτωμένα με καρπούς. Και καταλήγει στο δικό μας και στο δικό σας τραπέζι.

 

https://www.olympos.gr/en/

https://www.facebook.com/olymposcyprus

https://www.instagram.com/olympusfoods_cy/

 

Βρείτε τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ στα πιο κάτω σημεία:

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ – Νικού & Γιάννου Κρανιδιώτη 20-22, 6054, Λάρνακα

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΚΑΜΑΡΕΣ – Δρυάδων 2 , 6041, Καμάρες

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΚΙΤΙΔρομολαξίας, Κίτι

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΣΚΑΡΙΝΟΥ – Αποστόλου Λουκά 12, 7731, Σκαρίνου

 

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – Σπύρου Κυπριανού 23, 6013, Λάρνακα

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ – Λεωφ. Ελευθερίας 26, 7020, Δρομολαξιά

 

SPAR ΛΑΡΝΑΚΑΣ – Γεωργ. Γρίβα Διγενή 27, 6045, Λάρνακα

Λιγότερα

Το Περβόλι του Θεόδωρου

Τηλέφωνο: +357 99463522

https://www.facebook.com/ToPervoli

https://www.instagram.com/topervoli

Περισσότερα

Ήταν κάπου στο 1980 όταν ο Θεόδωρος Χριστοφόρου με πολύ κόπο και αγάπη δημιούργησε 2 αγροκτήματα με επίκεντρο την ελιά, ποικιλίας κορωνέικης.  Σε τεμάχια τα οποία είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του που άνηκαν στην οικογένεια πέραν των 100 χρόνων.

Η παράδοση που με μεράκι ξεκίνησε από τον Θεόδωρο, συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Τα αγροκτήματα αυτά αποτελούν το ‘Το Περβόλι Θεόδωρου’ και εντάσσονται στη βιολογική καλλιέργεια.

Στο χώρο προστέθηκαν και άλλα είδη που ευδοκιμούν στην Κύπρο, όπως ροδιές, συκιές και φραγκοσυκιές (παπουτσοσυκιές) σε αντικατάσταση των δέντρων που χάθηκαν με την πάροδο των ετών.

Το 2015 τα δυο τεμάχια εντάσσονται στην βιολογικά γεωργία, ελέγχονται και πιστοποιούνται με βάση την εθνική νομοθεσία.

Το 2016 συμμετέχουμε σαν παραγωγοί ελαιολάδου στο Aristoil Interreg Med στο οποίο μετέχουν 5 χώρες και 2500 παραγωγοί ελαιολάδου. Το οποίο στοχεύει στην αύξηση  της ποιότητας του ελαιολάδου και ανάδειξη των θρεπτικών του.

Το 2017 γίνεται προσθήκη δέντρων από λωτούς, φορμόζες και φρούτα του πάθους. Επίσης έχουν φυτευτεί αρωματικά φυτά. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η εισαγωγή μελισσιών. Παράλληλα οι εργασίες ανακαίνισης και αδειοδότησης του συσκευαστηρίου μας έχουν τερματιστεί.  Πλέον, μαζί με την παραγωγή των βοτάνων, ελιών και ελαιολάδου μπορούμε στον δικό μας χώρο να εμφιαλώσουμε και να συσκευάσουμε τα δικά μας προϊόντα.

Το 2018 σε συνεργασία με τον μη καιρδοσκοπικό οργανισμό Birth Life Cyprus προχωρήσαμε στην εγκατάσταση 3 φωλιών για Ανθρωποπούλια και 2 για Σιαχίνια ώστε να συνδράμουμε στην βιολογική καταπολέμηση της ποντίκας.

Στις 17 Μαΐου 2018 βραβευτήκαμε στην Παλαιά Βουλή Βουλή των Αθηνών από τον οργανισμό Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς με το Χάλκινο Βραβείο για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο με τις υψηλές πολυφαινόλες πέραν από του ορίου που έχει θέση η Ε.Ε για τον Ισχυρισμό Υγείας. Με σχόλια για την ποσότητα ελαιοκανθάλης να είναι ανώτερα του μέσου όρου των δειγμάτων διεθνούς δειγματοληψίας ελαιολάδων (135mg/kg), η ποσότητα που βρέθηκε είναι στα 150mg/kg.

Στα πλαίσια του ίδιου διαγωνισμού για την ποιότητα του ελαιολάδου βραβευτήκαμε και την χρονιά 2019 με το Χάλκινο Βραβείο.

Το καλοκαίρι του 2019 στα υφιστάμενα τεμάχια προστέθηκαν 11,000 νέα βότανα αποτελούμενα από την Ρίγανη, Λεβάντα και Άγριο Θυμάρι. Παράλληλα έγινε προσθήκη 6 ειδικών φωλιών για νυχτερίδες με δικές δαπάνες.

Το Σεπτέμβριο του 2019 έγινε η πρώτη μας παραγωγή και συσκευασία ποιότητας αγουρέλαιου σε μικρές ποσότητας με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Τέλος του 2019 άρχισαν οι προετοιμασίες του εδάφους για φύτευση 5000 φυτών Θρούμπι, 100 Χαρουπιών και 100 ελαιόδεντρων. Τις  Χαρουπιές θα τις παραλάβουμε μέσω του προγράμματος Μαύρος Χρυσός/ Black Gold του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στα πλαίσια τις συνεχούς ποιοτικής βελτιώσεις των προϊόντων μας τον  Ιανουάριο του 2020 παραλαμβάνουμε 2 ειδικά ντεπόζιτα για φύλαξη του ελαιολάδου μας σε συνθήκες που να μην επηρεάζεται η ποιότητα του.

Λιγότερα

Biopanda

Διεύθυνση: Χακκέτ 44, 6045 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24665900

C&S Mycorex Mushroom Trading Ltd

Διεύθυνση: Τιμίου Σταυρού 14, Λάρνακα 7101

Τηλέφωνο: +357 24 823232

Έρμη Παραδοσιακά Γλυκά

Αγίοι Βαβατσινιάς, Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 99311520

Fresh Vegetables Cyprus

Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 99313590

Holland & Barrett

Διεύθυνση: Στρατηγού Τιμάγια 26, 6051 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 77773077

K & K Medibox

Διεύθυνση: Λαμίας 4, Αραδίππου 7101 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24531353

King of Olives

Διεύθυνση: Τάσου Ισαάκ 11, Αγγλισίδες 7571, Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24 109 410

Lidl

Διεύθυνση 1: Φιλύρας 1-7, Λάρνακα

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Ανδρέα Καρκαβίτσα 19, Ορμήδεια 7530 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 80094404

Λιγότερα

Οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια

Διεύθυνση: 7714 Κάτω Δρυς, Λάρνακα

Τηλέφωνα: +357 99813075, +357 99034828

Planty

Διεύθυνση: Ψεματισμένος, 7743 Λάρνακα

Τηλέφωνα: +357 24 000240

Πρίνος Λαχαναγορά

Διεύθυνση: Παύλου Βαλδασερίδη 40, 6018 Λάρνακα

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Ανδρέα Καρκαβίτσα 19, Ορμήδεια 7530 Λάρνακα

Τηλέφωνο:+357 24819819

Λιγότερα

Raising Gastronomies

Mindful delights

Τηλέφωνο: +357 99 308997

Σκλαβενίτης

Διεύθυνση 1: Σπύρου Κύπριανού 23, 6013 Λάρνακα

Περισσότερα

The Body Shop

Διεύθυνση: Ερμού 141, 6022 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24665121

Wellgoods

Διεύθυνση 1: Αρχ. Μακαρίου III 102-104, Κίτι 7550 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24427112

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: 26 Πετράκη Κυπριανού, 6050 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24628393

Λιγότερα

domino's cyprus vegan guide

Domino’s Pizza

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 62, 6017 Λάρνακα

Τηλέφωνο: 7777 8558

Κάθε πίτσα Domino’s ετοιμάζεται με ποιοτικά υλικά και με φρέσκια ζύμη που ανοίγεται τη στιγμή που βάζεις τη παραγγελία σου, για πιο αφράτο αποτέλεσμα. Οι vegan επιλογές μας έχουν αναβαθμιστεί για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου!

Περισσότερα

Διάλεξε ανάμεσα στην Vegan Shawarma ή την Varveque και ζήσε την vegan εμπειρία πίτσας όπως δεν την περίμενες ποτέ! Συνδύασε την πίτσα σου με πληθώρα επιλογών από σαλάτες, ορεκτικά και επιδόρπια, όλα στις καλύτερες τιμές.

 

Παράγγειλε την πίτσα σου διαδικτυακά εδώ!

Λιγότερα

wagamama 250w Cyprus Vegan Guide

Wagamama

Διεύθυνση: Γωνία Γρηγόρη Αυξεντίου & Στυλιανού Λένα 39, 6010 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24021005

 

Στα wagamama οι σεφ  με το πάθος, τη τεχνογνωσία αλλά και τα πιο φρέσκα υλικά στην διάθεσή τους καθιστούν τα εστιατόριά τους ως τον απόλυτο προορισμό για να απολαύσει κανείς στην ασιατική κουζίνα.

Περισσότερα

Η ιστορία των wagamama άρχισε το 1992 όταν άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στο Bloomsbury του Λονδίνου και σήμερα τα συναντάμε, πλέον, σε 24 χώρες με περισσότερα από 180 εστιατόρια. Εμπνευσμένα από τα ιαπωνικά ράμεν μπαρς και τις εξωτικές γεύσεις της ασιατικής κουζίνας, τα wagamama καινοτομoύν προσφέροντας ένα νέο είδος εστιατορικής εμπειρίας με ασιατικές γευστικές επιλογές υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιοτικά υλικά.

Το brand βασίζεται, άλλωστε, στην πεποίθηση ότι με το καλό φαγητό θρέφουμε το σώμα κι ευφραίνουμε την ψυχή μας. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πυρήνας της κουλτούρας του brand είναι η φιλοσοφία kaizen, δηλαδή η συνεχής βελτίωση, ισορροπία κι αρμονία. Η φιλοσοφία kaizen είναι εμφανής από την ανανέωση του μενού δύο φορές το χρόνο, ώστε να διασφαλίσουν την ποιότητα με φρέσκα υλικά εποχής και να μας ταξιδέψουν σε ακόμη περισσότερες γεύσεις της ασιατικής γαστρονομίας με νέες προτάσεις για το χειμώνα και το καλοκαίρι αντίστοιχα.

Κλασικά πιάτα που αποτελούν διαχρονικές αξίες στο μενού των wagamama αποτελούν φυσικά τα noodles με διαφορετικά γαρνιρίσματα και παρασκευές, όπως είναι το yasai yaki soba, αλλά και οι ιαπωνικές σούπες ράμεν που μας ζεσταίνουν το χειμώνα. Τα πιάτα με curry απογειώνουν, βέβαια, τις αισθήσεις με τις πικάντικες τους γεύσεις κρύβοντας ως άσσο στο μανίκι το yasai katsu curry, αγαπημένη επιλογή όλων των wagamama fans παγκοσμίως. Όσο για τα sushi, είναι το αποκορύφωμα του μενού με πληθώρα επιλογών και γι’ αυτούς που δε τα… χορταίνουν, μία ποικιλία από πολύχρωμα platters για όλες τις προτιμήσεις. Μην ξεχάσετε, ωστόσο, να δοκιμάσετε το vegan futomaki που έρχεται να ξαφνιάσει ευχάριστα τους vegan lovers των sushi!

Από το 2021, μάλιστα, τα wagamama συνοδεύουν τις αγαπημένες μας all time classic επιλογές με ακόμη πιο δημιουργικές προτάσεις και μία νέα κατηγορία που αποπνέει φρεσκάδα κι αέρα… καλοκαιριού! Βασικό χαρακτηριστικό της κατηγορίας; Η αρμονική ισορροπία χρωμάτων και θρεπτικών συστατικών σε μπωλς πλημμυρισμένα από ολόφρεσκα λαχανικά και δροσερά γαρνιρίσματα ώστε να συνεχίσουμε με θετική ενέργεια και ζωντάνια τη μέρα μας. Αντιπροσωπεύοντας απόλυτα τη βασική αρχή των wagamama πως με το φαγητό θρέφουμε σώμα και ψυχή, τα μπωλς αυτά λέγονται kokoro οφείλοντας το όνομά τους στη μεταφορική σημασία της λέξης στα ιαπωνικά: καρδιά, μυαλό, πνεύμα.

Σας προτείνουμε, λοιπόν, να επισκεφθείτε τα εστιατόρια wagamama  και να απολαύσετε τις εύγεστες εκπλήξεις που κρύβουν στο μενού τους. Αφήστε τους καταρτισμένους σεφ να σας ταξιδέψουν στις γεύσεις της Ασίας κι εμάς…μας ευχαριστείτε αργότερα!

Delivery + Take-Away: 7777 7078 / App: wagamama cyprus from Playstore or App Store / Foody / Wolt / Bolt

Website | Instagram | Facebook 

Λιγότερα

Bistro 961

Διεύθυνση: Ευανθίας Πιερίδης 31, 6022 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24 644961

Burger King

Διεύθυνση 1: Λεωφόρος Αθηνών 18, 6063 Φινικούδες, Λάρνακα

Περισσότερα

Falafel Abu Dany

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου, 6022 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24 400669

Falafel T

Διεύθυνση: Σταδίου 52, 6020 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 94 044266

Estrella

Διεύθυνση: Νικολάου Λανίτη 27, Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24727254

Gastroland Project

Διεύθυνση: Δημητράκη Διανέλου 80, 6050 Λάρνακα

Τηλέφωνο: 70003533

Maqam Al-Sultan

Διεύθυνση: Αγκύρας 7, Φοινικούδες, 6026 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24400665

Pizza Hut

Διεύθυνση 1: Γρίβα Διγενή 12, 6010 Λάρνακα

Read More

Διεύθυνση 2: Αθηνών 19, 6023 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 77 777777

Read Less

Το καφέ της Χρυσάνθης 

Διεύθυνση: Νικολάου Ρόσου 11-1, Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24256262

Toronto Pizza 

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 33, 6017 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24363333

The Forest

Διεύθυνση: Ιθάκης 23, Πύλα, Ορόκλινη 7081 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 96 574681

The Blue Pine

Διεύθυνση: Λουκή Πιερίδη 3, 6021 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24646553

The Salad Bar

Διεύθυνση: Γρίβα Διγενή 12, 6010 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24626280

Caffé Nero

Διεύθυνση 1: Πιαλέ Πασά, 6028 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24023070

Read More

Διεύθυνση 2: Ωκεανίας 6, Ορόκλινη 7041 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24020945

Read Less

Costa Coffee

Διεύθυνση: Γρηγόρη Αυξεντίου 8, 6023 Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24625151

CrepeAlicious

Διεύθυνση: Φοινικούδες, Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 99597361

Mingle Café

Διεύθυναη: Ερμού 153, Λάρνακα

Τηλέφωνο: +357 24209300

Activated Vegan Seminars

Σεμινάρια Ενεργοποιημένης Βίγκαν Διατροφής

https://activatedveganseminars.com/

Στέλλα Πέτρου

Εγκεκριμένη Διαιτολόγος

Τηλέφωνο: +357 97878138