Image Alt

Λευκωσία

Alphamega Cyprus Vegan Guide

ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι μεταξύ των μεγαλύτερων και γνωστότερων υπεραγορών της Κύπρου. Η ιστορία τους άρχισε το 1958 όταν ο κ. Χαραλαμπίδης άνοιξε την πρώτη του υπεραγορά που σύντομα έγινε μια από τις πιο μεγάλες στην Κύπρο, αφού απόκτησε τη φήμη ότι διέθετε την καλύτερη και πλουσιότερη επιλογή από εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα.

Περισσότερα

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία βίγκαν προϊόντων!

 

Διεύθυνση 1: Αρχ. Μακαρίου III 99, Λατσιά, 2223 Λευκωσία

Διεύθυνση 2: Γεωργίου Δάβαρη 10, Στρόβολος, 2024 Λευκωσία

Διεύθυνση 3: Νίκου Κρανιδιώτη 3, 2433 Λευκωσία

Διεύθυνση 4: Σπύρου Τρικούπη 16, Λακατάμια, 2311 Λευκωσία

Διεύθυνση 5: Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 113, Δευτερά, 2450 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 77000088

 

Κάντε τα ψώνια σας διαδικτυακά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Εshop και Foody

Ακολουθήστε την ΑΛΦΑΜΕΓΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Instagram | Facebook

Λιγότερα

foodhaus Cyprus Vegan Guide

foodhaus

Τα foodhaus είναι η φυσική εξέλιξη των καταστημάτων foodsaver. Μια ιδέα που ξεκίνησε το 2011 ως προορισμός για εκείνους που αναζητούσαν την ποικιλία στη διατροφή τους

Περισσότερα

και την ανώτερη ποιότητα στο καθημερινό τους τραπέζι. Μια ιδέα για όσους ήθελαν εκλεκτά προϊόντα για την οικογένεια τους και για όσους επιζητούσαν να εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους τους με γκουρμεδιές στα παρεΐστικα μπάρμπεκιου το Σαββατοκύριακο. Τα foodhaus είναι η φυσική εξέλιξη των καταστημάτων foodsaver που από προορισμός έγινε ο ορισμός των foodlovers.

Τα foodhaus κρύβουν μέσα τους όλη την τεχνογνωσία, το μεράκι και το πάθος των καταστημάτων foodsaver. Της πρώτης αλυσίδας κατεψυγμένων τροφίμων στην Κύπρο, που μέσα από τη σωστή επιλογή των προϊόντων και της άψογης εξυπηρέτησης, κατάφερε να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές ώστε να αναγνωρίζουν και να επιζητούν την αξία αλλά και την ευκολία για κάθε γεύμα. Ένα κατάστημα το οποίο παρείχε επιλογές προϊόντων για κάθε περίσταση, για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και για κάθε διατροφική συνήθεια!

 

Διεύθυνση 1: Κατάστημα Αγίου Ανδρέα – Ηρώων 12 A, 1105 Λευκωσία

Διεύθυνση 2: Κατάστημα Αγλαντζιάς – Λεωφόρος Λεμεσού 2, 2112, Λευκωσία

Διεύθυνση 3: Κατάστημα Λακατάμιας – Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου 284, Λακατάμια, 2311 Λευκωσία

Διεύθυνση 4:  Καταστημα Λατσιά – Λεωφόρος Κρανιδιώτη 166 G, Λατσιά, 2235 Λευκωσία

Διεύθυνση 5: Κατάστημα Μακεδονίτισσας  – Ηλία Παπακυριακού 36, Μακεδονίτισσα, 2415 Λευκωσία

Διεύθυνση 6: Κατάστημα Στροβόλου – Αθηνών 73, Στρόβολος, 2035 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 70003663

 

Ανακαλύψτε τα πάντα για τα καταστήματα foodhaus στην ιστοσελίδα τους αλλά και στις σελίδες τους στα social media:

www.foodhaus.comFacebook | YouTube | Instagram

 

Για παραγγελιές online, απλά κάντε κλικ foody | wolt (Αγλαντζιά)

 

Μεγάλη Γκάμα Προϊόντα Vegan
Τα καταστήματα foodhaus ίσως έχουν τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων Vegan, που συμπεριλαμβάνει χορτοφαγικό μπιφτέκι από σπανάκι, χορτοφαγικό μπιφτέκι από kale, χορτοφαγικό μπιφτέκι από σόγια, χορτοφαγικό κιμά από σόγια, Falafel, νηστίσιμη πίτσα, VEGAN burger buns, φυτικό βούτυρο, φυτικό τυρί και τα περίφημα MOVING MOUNTAINS Vegan Burgers και MOVING MOUNTAINS Vegan Hot Dogs.

Λιγότερα

Hellmanns

Γεννημένος σε ένα NY Deli το 1913, ο σκοπός του Hellmann είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να απολαύσουν καλό, τίμιο φαγητό, για την απλή ευχαρίστηση που είναι, χωρίς ανησυχία ή σπατάλη. Φτιαγμένο με πραγματικά, απλά ποιοτικά συστατικά και πραγματική τεχνογνωσία και δεξιοτεχνία, το Hellmann’s είναι η Νο 1 μαγιονέζα στον κόσμο.

Περισσότερα

Από την αρχή, το Hellmanns’s βγάζει το καλύτερο φαγητό. Αλλά έχουμε να διαδραματίσουμε έναν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο: θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να #MakeTasteNotWaste.

 

Unilever Info

Unilever Tseriotis Cyprus Ltd

195C Old Road  Nicosia Limassol , CY-2540 Idalion Industrial Zone – Nicosia  Cyprus

P.O.Box 12800 – 2235 LATSIA – NICOSIA

www.unilever.com | www.unilever.gr

Λιγότερα

Knorr

Ξεκινώντας από το 1838,  η Knorr είναι μια μάρκα η οποία στηρίζει καθημερινά τους ανθρώπους γύρω μας, προσφέροντας πάθος για καλό φαγητό και πλούσια γεύση!

Καλλιεργούμε ήδη τα συστατικά μας με βιώσιμο τρόπο. Και τώρα, μέσα από τα προϊόντα, τις συνταγές και τις συμβουλές μας θέλουμε να σας εμπνεύσουμε με τις καθημερινές μικρές αλλαγές που θα κάνουν όμως μεγάλη διαφορά.​ Ας χτίσουμε μαζί ένα πιο βιώσιμο μέλλον τροφίμων. Είστε έτοιμοι να βάλετε νέα τρόφιμα στο πιάτο σας; «Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σας!».

Περισσότερα

 

Knorr Cyprus FB | Knorr Cyprus IG

 

Unilever Info

Unilever Tseriotis Cyprus Ltd

195C Old Road  Nicosia Limassol , CY-2540 Idalion Industrial Zone – Nicosia  Cyprus

P.O.Box 12800 – 2235 LATSIA – NICOSIA

www.unilever.com | www.unilever.gr

Λιγότερα

ΟΛΥΜΠΟΣ

Γνώρισε την ΟΛΥΜΠΟΣ

Η ιστορία μας ξεκινά το 1965, στην περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Λάρισα. Εκεί ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε αγνά, αυθεντικά, παραδοσιακά,

Περισσότερα

τοπικά προϊόντα σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς από τις γύρω περιοχές.

Μισό αιώνα και κάτι μετά, η ΟΛΥΜΠΟΣ ανταμώνει με την Κύπρο και επενδύουμε στο μέλλον μας εδώ, έχοντας για οδηγό, σε αυτόν τον νέο μας δρόμο, τις ίδιες αξίες όπως και τότε. Τον σεβασμό, την αγάπη και την κατανόηση στην δύναμη της φύσης. Την παραγωγή προϊόντων με γνώμονα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, που γίνεται  πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα, απόλυτη αυστηρότητα στον τρόπο και τις προδιαγραφές παραγωγής και την μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, ώστε να φτάνει στο τραπέζι σου ό,τι πιο καλό, ό,τι πιο φυσικό.

Γι΄ αυτό και επεκτείνουμε συνεχώς την γκάμα μας με φυτικές (plant-based) και φυσικές σειρές επειδή, όχι απλώς γιατί κατανοούμε τις αυξανόμενες διαφορετικές θρεπτικές ανάγκες της κοινωνίας, αλλά κυρίως γιατί τις σεβόμαστε και θέλουμε να έχουμε γευστικές, συναρπαστικές προτάσεις για τον κάθε έναν πελάτη-φίλο μας. Ξέρουμε πως η συμπερίληψη όλων στο «ταξίδι» μας στο νησί, «χτίζει» τις απαραίτητες γέφυρες για να συνδεθούμε και να συμπορευτούμε σε αυτόν τον δρόμο της αλληλοκατανόησης. Και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε αυτόν, απρόσκοπτα και κάνοντας συνεχώς καινοτόμα βήματα.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας και η συνεχής ανοδική πορεία της ΟΛΥΜΠΟΣ την κάνει ακόμη εντονότερη, μας γεμίζει τόσο με ικανοποίηση όσο και με αισθήματα ευθυνής. Εμείς θα συνεχίσουμε να κυνηγούμε τα όνειρα μας, να ακολουθούμε τον δρόμο που προστάζει η καρδιά και η φύση μας. Στην ΟΛΥΜΠΟΣ, αυτός ο δρόμος περνά μέσα από λιβάδια, γεμάτα ζωντάνια, περιβόλια φορτωμένα με καρπούς. Και καταλήγει στο δικό μας και στο δικό σας τραπέζι.

 

ΙστοσελίδαFacebook | Instagram

 

Βρείτε τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ στα πιο κάτω σημεία:

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΕΓΚΩΜΗΣ – Νίκου Κρανιδιώτη 3 , 2433 , Έγκωμη

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ – Γεωργ. Δάβαρη 10, 2024, Στρόβολος

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ – Σπύρου Τρικούπη 16, 2311, Λακατάμια

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΛΑΤΣΙΑ – Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 99, 2223, Λατσιά

ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 113 , 2450, Δευτερά

 

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ MALL OF ENGOMI – Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 79, 2414, Έγκωμη

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ MALL OF CYPRUS – Βεργίνας 3, 2025, Στρόβολος

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΓΚΩΜΗΣ – Λυκαβηττού 40, 2401,  Έγκωμη

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΛΑΤΣΙΑ – Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 56, 2220,  Λατσιά

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΤΣΕΡΙΟΥ – Τσερίου 110, 1010, Στρόβολος

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ – Νίκου Γρηγορίου 14, 2109, Αγλαντζιά

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΝΗΣΟΥ – Λεωφ. Λεμεσού 34, 2572, Πέρα Χωρίο Νήσου

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ – Κυριάκου Μάτση 13, 2660, Κοκκινοτριμιθιά

 

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΓΚΩΜΗ – Βασ. Παύλου 27, 2412, Έγκωμη

 

ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ – Τζον Κένεντυ 26, 1046, Παλουριώτισσα

ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ NICOSIA MALL – Μαδρίτης 2

Λιγότερα

Καλωσορίσατε στον βίγκαν οδηγό της Κύπρου!
Καλωσορίσατε στον βίγκαν οδηγό της Κύπρου!

Παγωτά Παπαφιλίππου

Από το 1965 δημιουργούμε τα αγαπημένα παγωτά της Κύπρου μας με φρέσκα ώριμα φρούτα και τα καλύτερα φυσικά υλικά από όλο τον κόσμο.

Περισσότερα

Για τους Vegan υπάρχουν στις παγωταρίες PAPAFiLiPOU, σορμπέ Σοκολάτας με κακάο μειωμένο σε λιπαρά, σορμπέ Φράουλας με φρέσκες Κυπριακές φράουλες, σορμπέ Ροδάκινο με φρέσκα ροδάκινα, σορμπέ Τριαντάφυλλο με γνήσιο ροδόσταγμα Αγρού και σορμπέ Λεμόνι με φρέσκο χυμό λεμονιού!

Επιπρόσθετα για τούς Vegan που προσέχουν την διατροφή τους, υπάρχουν επιλογές χωρίς ζάχαρη, με βιολογική στέβια, όπως το σορμπέ Φράουλας και σορμπέ Τριαντάφυλλο σε συσκευασίες των 850ml καθώς και σε ατομικό σορμπέ Πορτοκάλι, Φράουλα και Τριαντάφυλλο σε ξυλάκι.

 

Διεύθυνση 1: Κεντρικά Γραφεία, Τ.Κ. 25040, 1306 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357  22445566

Διεύθυνση 2: PAPAFiLiPOU Luna Park, 28η Οκτωβρίου αρ.3, Έγκωμη, 2414 Λεκωσία
Τηλέφωνο:  +357 22351554
Διεύθυνση 3: PAPAFiLiPOU Luna Park Latsia, Πάφου 10, Λατσιά, 2236 Nicosia
Τηλέφωνο: +357 22485313

Διεύθυνση 4: La Patisserie Panayiotis, Ice Cream Boutique, Στασίνου 1C, Έγκωμη, 2404 Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22356020

http://www.papafilipou.com/ | FacebookInstagram

Κλείσιμο

 Φρεσκο-στυμμένος, κατεψυγμένος, 100% αγνός χυμός λεμονιού

Από φρέσκα Κυπριακά λεμόνια τα οποία στύβονται εντός 24 ωρών από την συγκομιδή και ο χυμός συσκευάζεται και καταψύχεται αμέσως.

Περισσότερα

Χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα, χωρίς νερό, χωρίς ζάχαρη. Βολική λύση υψηλής ποιότητας για μαγείρεμα, ζαχαροπλαστική, ροφήματα και κοκτέιλ. Δώστε γεύση στο φαγητό σας ή στο ποτό σας με χυμό λεμόνι, όπως θα κάνετε και με το φρέσκο λεμόνι.

Κλείσιμο

papantoniou logo Cyprus Vegan Guide

Υπεραγορές Παπαντωνίου

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου είναι η κορυφαία αλυσίδα σουπερµάρκετ στην περιοχή της Πάφου, µε πέντε υπεραγορές. Έχει επίσης αξιοσημείωτη παρουσία στην Επαρχία Λεμεσού, λειτουργώντας τρεις ακόμη υπεραγορές. Τον Δεκέμβριο του 2019, άνοιξε τις πόρτες της και η Υπεραγορά Παπαντωνίου στη Λευκωσία. Σήμερα, διαθέτει μια αλυσίδα εννέα υπεραγορών, µε συνολικό εμβαδό εκθεσιακού χώρου πώλησης 23.000 τ.µ. και µε πάνω από 80.000 προϊόντα.

Περισσότερα

Στην προσπάθεια τους να προωθήσουν την υγιεινή διατροφή, βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα των φρέσκων προϊόντων τους και εμπλουτίζουν τις σχετικές κατηγορίες τροφίμων τους. Πέραν από την εξαιρετική φρουταρία τους, με τα ολόφρεσκα και ποιοτικά φρούτα και λαχανικά, διαθέτουν επίσης και μια μεγάλη γκάμα βίγκαν προϊόντων αλλά και προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής όπως τα προϊόντα FRYS, τα προϊόντα OUMPH και τα προϊόντα αρτοποιίας Διαλεκτό.

Τα προϊόντα Frys είναι παγκοσμίου φήμης προϊόντα από Νότια Αφρική με νόστιμες επιλογές για βίγκανς όπως μπιφτέκια, ‘κοτομπουκιές’, λουκάνικα, πίτσα και άλλα.

Τα ψωμιά σε φέτες Διαλεκτό, διατίθενται σε τέσσερις διαφορετικές επιλογές, Λευκό Ψωμί σε Φέτες, Ψωμί Σίκαλης σε Φέτες, Ψωμί σε Φέτες Ολικής Άλεσης και Μάφιν για Τοστ, ενώ διατηρούνται στην κατάψυξη για μεγαλύτερη ευκολία.

 

Διεύθυνση: Βασ. Παύλου, Έγκωμη 2412, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22552995

 

Ακολουθήστε τις Υπεραγορές Παπαντωντίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Instagram | Facebook | Website

Κλείσιμο

The Mighty Kitchen 150 Cyprus Vegan Guide

The Mighty Kitchen

H The Mighty Kitchen, η καινοτόμος start-up τεχνολογίας τροφίμων, επαναπροσδιορίζει την αγορά των εναλλακτικών προϊόντων κρέατος μέσω χημείας συστατικών και ανάλυσης δεδομένων,

Περισσότερα

για να παράγει εύγευστα και πλούσια σε υφή εναλλακτικά προϊόντα κοτόπουλου με βάση φυτικά υλικά καθώς και άλλα είδη κρέατος και συστατικά. Η ομάδα της The Mighty Kitchen είναι ένα μείγμα επιστημόνων τροφίμων, μηχανικών και επιτυχημένων επιχειρηματιών.

Η The Mighty Kitchen στοχεύει να εξελίξει την κουλτούρα του φαγητού παντρεύοντας παραδοσιακές γεύσεις με νέες διατροφικές επιλογές, οι οποίες θα έχουν θετική επίδραση στο περιβάλλον, στην υγεία των ανθρώπων και την ευημερία των ζώων παγκοσμίως.

Η μεσογειακή γκάμα προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει φιλετάκια, γύρο και κεφτεδάκια φυτικού “κοτόπουλου”, καθώς και παναρισμένα nuggets και tenders.

 

Βρείτε τα προϊόντα και παραγγείλετε διαδικτυακά: www.themightykitchen.com

 

Ακολουθήστε τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

InstagramFacebookPinterest | Linkedin

 

Τα προϊόντα The Mighty Kitchen μπορείτε να τα βρείτε:

Alphamega Akropoli | Alphamega Engomi | Alphamega Lakatamia | Alphamega Latsia

Foodhaus Aglantzia | Foodhaus Ayios Andreas | Foodhaus Lakatamia | Foodhaus Latsia | Foodhaus Makedonitissa | Foodhaus Strovolos

Foody Market Store

ή να τα δοκιμάσετε στα:

Chick-in Tenders | CrepeAlicious | Elysian Plant Based | Evergreen Vegan Vegetarian | Flip Street | Fresh and French | Marinado | Occhio | Wok In A Box | Zorbas

Λιγότερα

Somersby Cyprus Vegan Guide

Φώτος Φωτιάδης Διανομείς

Διεύθυνση: Ελλησπόντου 4, Λατσιά 2220 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22471111

Αγία Σκέπη

Διεύθυνση: Τ.Κ 1, Φιλάνι, Πολιτικό 2651 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22347720

Alion Vegetables & Fruit Co Ltd

Διεύθυνση: Τ.Κ 11008, 2540 Δάλι, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22870644

All Made Natural

www.allmadenatural.com

Τηλέφωνο: +357 22351231

Amalthia Trading Ltd

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 82, Καιμακλί 1027 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22432161

Athos Angelides Enterprises Ltd

Διεύθυνση: Γιαννάκη Ταλιώτη 4, Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22337069

Be Natural

Διεύθυνση 1: Λεωφόρος Λάρνακος 44Γ, Αγλαντζιά 2101 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22330225

Περισσότερα

Certify Vegan

Διεύθυνση: Νέας Έγκωμης 33, Έγκωμη 2409 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22269800

Evzin bio

Διεύθυνση: Στρόβολος

Τηλέφωνο: 70004080

Foobe Trading Ltd

Διεύθυνση: Κυπράνορος 13, 1061 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22 252420

Fos Cosmetics

Διεύθυνση: Ευαγόρα Παλλικαρίδη 5, Ιδάλιον, 2540 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22318888

Περισσότερα

 

Σημεία πώλησης:

 

Λεμεσός:

Vegan4Life

Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου III 105

Τηλέφωνο 25252435

 

Λευκωσία:

Φαρμακείο Mitsi Magda 

Πινδάρου 18

Τηλέφωνο 22750672

 

Φαρμακείο ΚΤΕΝΑΣ

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14

Τηλέφωνο 22760951

 

Λάρνακα 

Green Shop

Ζακύνθου 24

Τηλέφωνο: 24653912

 

Fos cosmetics e-shop

Λιγότερα

G. Charalambous Group

Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 4, 2058 Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357  22 422151

Golgi Pharma

Διεύθυνση: Νηρηίδων 5, 2045 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22329959

Handy Spa

Διεύθυνση: Σόλωνος 1, 2063 Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22767601

Herbalista

Διεύθυνση: Κυπράνορος 21, 1061 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22251170

Holland & Barrett

Διεύθυνση 1: Σταυρού 58, 2024 Λευκωσία

Περισσότερα

Kypropharm

Διεύθυνση: Άρεως 4, Λατσιά, 2234 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22434699

LK Biosearch

Διεύθυνση: Ριγένης 1, Γραφείο 301, Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22757790

Lumina Botanical Gardens

Διεύθυνση: Κόρνος, 7640 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 9997363

Μαγουλίτσα

Διεύθυνση: Ήρας 13,  1061 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 99774282

Marathasa Valley Nuts

Διεύθυνση: Τσερίου 93, 2043 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 70002020

Marks & Spencer

Διεύθυνση 1: Βεργίνας 3, Στρόβολος, 2025 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22221990

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Αρχ. Μακαρίου 12 A-C, 1065 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22753078

Διεύθυνση 3: Ακροπόλεως 88, Στρόβολος, 2012 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22510900

Διεύθυνση 4: Γιάννη Κρανιδιώτης 33 A, Λατσιά, 2220 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22467325

Διεύθυνση 5: Αρχ. Μακαρίου 270, Λακατάμια, 2311 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22443577

Διεύθυνση 6: Μαδρίτης 2, 2306 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22000034

Διεύθυνση 7: Alpha Mega – Νίκου Κρανιδιώτη 3, 2433 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22221999

Λιγότερα

Mitsides Public Company Ltd

Διεύθυνση: Νικηφόρου Φωκά 34-38, 1513 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22572020

My Health Formulas

Διεύθυνση: Δελφών 18, 1101 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22262911

M.K. Stavrinos

Διεύθυνση: Ηρακλέους 3, Παλουριώτισσα, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22434490

Naturelea Essential Oils Ltd

Διεύθυνση: Ιθάκης 84, Έγκωμη 2400, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22352933

One Tropic

Διεύθυνση: Σοφοκλέους 6, 1011 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357  22680858

Organico

Διεύθυνση: Τσερίου 157, Στρόβολος, 2045 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22006687

Rescuedbox

To Rescued Box είναι μια οικογενειακή επιχείρηση κοινωνικού χαρακτήρα που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον,

Περισσότερα

την μείωση της σπατάλης και ταυτόχρονα στοχεύει να αναδείξει τα θετικά της σωστής και υγιεινής διατροφής. Κάθε βδομάδα μαζεύουμε απευθείας από τους παραγωγούς και διανέμουμε φρέσκα εποχιακά φρούτα και λαχανικά.

Στην Κύπρο κάθε χρόνο περίπου 4,000 τόνοι από φρέσκα φρούτα και λαχανικά καταλήγουν στις χωματερές, για λόγους αισθητικής (άσχημη παραγωγή) και υπερπαραγωγής (surplus) πριν ακόμα φτάσουν στον καταναλωτή με καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον.

Διεύθυνση: Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 96 776476

https://rescuedbox.com

Λιγότερα

Tryfon Tseriotis Ltd 

Διεύθυνση: Γιάννου Κρανιδιώτη 205, 2234 Λατσιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22 507800

Πρίνος Λαχαναγορά

Διεύθυνση: Προδρόμου 83, Στρόβολος 2063 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22456500

Savero Trading Ltd

Διεύθυνση: Καραβοστασίου 22-28, Δάλι 2540 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22450260

Φυτώρια Σολωμού

Διεύθυνση: Δημοκρατίας 45, 2571 Νήσου Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22524833

Θεόκλητος Ζορπάς

Διεύθυνση: Τσερίου 193, Στρόβολος 2045 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22314435

The Body Shop

Διεύθυνση 1: Mall of Cyprus, Shacolas Emporium Park, Οδός Βεργίνας, 2025 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22813103

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Λήδρας 181, 1011 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22660101

 

Λιγότερα

To Βοτάνι

Τηλέφωνο: +357 99036385

Vanilee Cosmetics

Διεύθυνση: Λεωφόρος Λεμεσού 71, Γρ. 401, Αγλαντζιά 2121 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 97824243

Wellgoods

Διεύθυνση: Λυκαβηττού 22A-B, Αρχάγγελος, 2334 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22444702

domino's cyprus vegan guide

Domino’s Pizza

Διεύθυνση 1: Αγλαντζιάς 46, 2108 Λευκωσία 

Διεύθυνση 2: Περικλέους 7, 2020 Στρόβολος

Τηλέφωνο: 77778558

Κάθε πίτσα Domino’s ετοιμάζεται με ποιοτικά υλικά και με φρέσκια ζύμη που ανοίγεται τη στιγμή που βάζεις τη παραγγελία σου, για πιο αφράτο αποτέλεσμα. Οι vegan επιλογές μας έχουν αναβαθμιστεί για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου!

Περισσότερα

Διάλεξε ανάμεσα στην Vegan Shawarma ή την Varveque και ζήσε την vegan εμπειρία πίτσας όπως δεν την περίμενες ποτέ! Συνδύασε την πίτσα σου με πληθώρα επιλογών από σαλάτες, ορεκτικά και επιδόρπια, όλα στις καλύτερες τιμές.

 

Παράγγειλε την πίτσα σου διαδικτυακά εδώ!

Λιγότερα

wagamama 250w Cyprus Vegan Guide

Wagamama

Διεύθυνση 1: Θεμιστοκλή Δέρβη 16, 1066 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22 870140

Διεύθυνση 2: Mall of Cyprus, Βεργίνας 3, Στρόβολος

Τηλέφωνο: +357 22 000777

 

Στα wagamama οι σεφ  με το πάθος, τη τεχνογνωσία αλλά και τα πιο φρέσκα υλικά στην διάθεσή τους καθιστούν τα εστιατόριά τους ως τον απόλυτο προορισμό για να απολαύσει κανείς στην ασιατική κουζίνα.

Περισσότερα

Η ιστορία των wagamama άρχισε το 1992 όταν άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στο Bloomsbury του Λονδίνου και σήμερα τα συναντάμε, πλέον, σε 24 χώρες με περισσότερα από 180 εστιατόρια. Εμπνευσμένα από τα ιαπωνικά ράμεν μπαρς και τις εξωτικές γεύσεις της ασιατικής κουζίνας, τα wagamama καινοτομoύν προσφέροντας ένα νέο είδος εστιατορικής εμπειρίας με ασιατικές γευστικές επιλογές υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιοτικά υλικά.

Το brand βασίζεται, άλλωστε, στην πεποίθηση ότι με το καλό φαγητό θρέφουμε το σώμα κι ευφραίνουμε την ψυχή μας. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη ότι πυρήνας της κουλτούρας του brand είναι η φιλοσοφία kaizen, δηλαδή η συνεχής βελτίωση, ισορροπία κι αρμονία. Η φιλοσοφία kaizen είναι εμφανής από την ανανέωση του μενού δύο φορές το χρόνο, ώστε να διασφαλίσουν την ποιότητα με φρέσκα υλικά εποχής και να μας ταξιδέψουν σε ακόμη περισσότερες γεύσεις της ασιατικής γαστρονομίας με νέες προτάσεις για το χειμώνα και το καλοκαίρι αντίστοιχα.

Κλασικά πιάτα που αποτελούν διαχρονικές αξίες στο μενού των wagamama αποτελούν φυσικά τα noodles με διαφορετικά γαρνιρίσματα και παρασκευές, όπως είναι το yasai yaki soba, αλλά και οι ιαπωνικές σούπες ράμεν που μας ζεσταίνουν το χειμώνα. Τα πιάτα με curry απογειώνουν, βέβαια, τις αισθήσεις με τις πικάντικες τους γεύσεις κρύβοντας ως άσσο στο μανίκι το yasai katsu curry, αγαπημένη επιλογή όλων των wagamama fans παγκοσμίως. Όσο για τα sushi, είναι το αποκορύφωμα του μενού με πληθώρα επιλογών και γι’ αυτούς που δε τα… χορταίνουν, μία ποικιλία από πολύχρωμα platters για όλες τις προτιμήσεις. Μην ξεχάσετε, ωστόσο, να δοκιμάσετε το vegan futomaki που έρχεται να ξαφνιάσει ευχάριστα τους vegan lovers των sushi!

Από το 2021, μάλιστα, τα wagamama συνοδεύουν τις αγαπημένες μας all time classic επιλογές με ακόμη πιο δημιουργικές προτάσεις και μία νέα κατηγορία που αποπνέει φρεσκάδα κι αέρα… καλοκαιριού! Βασικό χαρακτηριστικό της κατηγορίας; Η αρμονική ισορροπία χρωμάτων και θρεπτικών συστατικών σε μπωλς πλημμυρισμένα από ολόφρεσκα λαχανικά και δροσερά γαρνιρίσματα ώστε να συνεχίσουμε με θετική ενέργεια και ζωντάνια τη μέρα μας. Αντιπροσωπεύοντας απόλυτα τη βασική αρχή των wagamama πως με το φαγητό θρέφουμε σώμα και ψυχή, τα μπωλς αυτά λέγονται kokoro οφείλοντας το όνομά τους στη μεταφορική σημασία της λέξης στα ιαπωνικά: καρδιά, μυαλό, πνεύμα.

Σας προτείνουμε, λοιπόν, να επισκεφθείτε τα εστιατόρια wagamama  και να απολαύσετε τις εύγεστες εκπλήξεις που κρύβουν στο μενού τους. Αφήστε τους καταρτισμένους σεφ να σας ταξιδέψουν στις γεύσεις της Ασίας κι εμάς…μας ευχαριστείτε αργότερα!

 

Delivery + Take-Away: 7777 7078 / App: wagamama cyprus from Playstore or App Store / Foody / Wolt / Bolt

Website | Instagram | Facebook 

Λιγότερα

yiali ali Cyprus Vegan Guide

Γιάλι άλι, μαειρκό (Take Away)

Διεύθυνση: Σταυρού 20Α, Στρόβολος, 2035 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22314235

Bau Pao

Διεύθυνση: Αγαπήνορος 6β, 1076 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22 443300

Chopped

Διεύθυνση 1: Nicosia Mall – Μαδρίτης 2, 2306 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22444788

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Θεμιστοκλή Δέρβη 27, 1066 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22051958

Λιγότερα

DOT Restaurant

Διεύθυνση: Αθηνάς 6α, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22101228

Elysian

Διεύθυνση: Διαγόρου 15, 1097 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +35799533486

Η χορτοφαγική διατροφή στο Elysian θυμίζει πάντα γιορτή!

Περισσότερα

Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, το Elysian σας προσφέρει μοναδικές, υγιεινές και νόστιμες γρήγορες καθημερινές επιλογές , όλα φτιαγμένα από εμάς! Στο μενού θα βρείτε μπέργκερ, γύρο και wraps, καθώς επίσης και γλυκά χωρίς αλεύρι και επεξεργασμένη ζάχαρη, όπως και μια συλλογή από φρέσκους φυσικούς χυμούς και σμούθις.

Λιγότερα

Μαειρκό

Διεύθυνση: Ευγενίας & Θεοδότου 1, 1045 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 96 644355

Mouson Bar Restaurant

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 15, 1060 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22664444

Marinado Kitchen

Διεύθυνση: Πινδάρου 27, 1060 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22524228

Olives and Burgers

Διεύθυνση: Προδρόμου 37D, 1090 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 77 777447

Silver Pot

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Δέρβη 3E, 1066 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22 101722

Bean Bar Cyprus Vegan Guide

Bean Bar

Διεύθυνση 1: Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 29, 1060 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22221010

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Γεωρ. Δάβαρη 10, Στρόβολος 2024

Διεύθυνση 3: Λεωφορος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 99, 2223 Λατσιά

Λιγότερα

Katakwa

Διεύθυνση: Αρμενίας 53E, 2003 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 95954788

Artnaldas

Διεύθυνση: Αρνάλδας 2, 1060 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22 350355

Caffé Nero

Διεύθυνση 1: Ανδρέα Αβραμίδη 5, 2411 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22028390

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Πίνδου 12, Εγκωμη 2409 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22888000

Διεύθυνση 3: Πανεπιστημίου, Κτίριο ΚΟΔ02, 2109 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22029893

Διεύθυνση 4: Ονασαγόρου 30, 1011 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 2202958

Διεύθυνση 5: Χαλκάνωρος 15, Δάλι, 2540 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22888000

Διεύθυνση 6: The Mall of Cyprus

Τηλέφωνο: +357 22000790

Λιγότερα

Costa Coffee

Διεύθυνση 1: Γιάννου Κρανιδιώτη 12, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22760760

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Nicosia Mall

Τηλέφωνο: +357 22377701

Διεύθυνση 3: Ανδρέα Ζάκου 12, Έγκωμη, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22668826

Διεύθυνση 4: Αρχ. Μακαρίου 14, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22460046

Διεύθυνση 5: Λεωφόρος Σταυρού, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22317590

Διεύθυνση 6: Αγ. Νικολάου 39, Έγκωμη, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22352179

Διεύθυνση 7: Πανεπιστημίου 20, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22334739

Διεύθυνση 8: Καλλιπόλεως 61, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22754314

Λιγότερα

Ermou 271 To Dixoro

Διεύθυνση: Ερμού 271, 1017 Λευκωσία

Τηλέφωνο: 99823415

Boutique Patisserie

Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 7Δ+7Ε, 1086 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22100333

Constantinides Bakery

Διεύθυνση: Αρχ. Μακαρίου III 79K, Λατσιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22487566

Debbie’s American Deli

Address: Λεωφόρος Κέννεντυ 60Δ + Ε, 1076 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +7000 5007

Πανδώρα Αρτοποιεία

Διεύθυνση 1: Διγενή Ακρίτα 22, 1045 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22437572

Περισσότερα

Διεύθυνση 2: Αθαλάσσας 42, Στρόβολος, 2019 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22317748

Διεύθυνση 3: Καντάρας 9, 1037 Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22466066

Λιγότερα

Seed of Happiness

Διεύθυνση: Κυρηνείας 53, Αγλαντζιά 2114, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 99 411937

Eat Vegan All Day 

Vegan Caterers

Διεύθυνση: Τσέρι, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 95954788

https://web.facebook.com/eatveganallday/

https://www.instagram.com/eatveganallday/

Το Eat Vegan All Day έχει ως σκοπό να διαδώσει τη νοστιμιά και την απλότητα του φαγητού που προέρχεται από υλικά που τρέφονται και μεγαλώνουν στη Μητέρα Γη. 

Περισσότερα

Ξεκίνησε το 2016 με διοργάνωση εργαστηρίων μαγειρικής και στη συνέχεια με συμμετοχές σε φεστιβάλ. Αναλαμβάνει, επίσης, ετοιμασία φαγητών επί παραγγελία για εκδηλώσεις ή φιλικοοικογενειακές συγκεντρώσεις.

Vegan Fams REVIEW:

Η ενέργεια της Ζωής Καβαλτζή κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων είναι απίστευτη! Έχει την ικανότητα να μυήσει τον καθένα μας στην μαγεία της ετοιμασίας βίγκαν φαγητού! Υγιεινές και ευφάνταστες συνταγές φτιαγμένες με μεράκι και πολύ αγάπη τις οποίες γνωρίσαμε στα εργαστήρια και φτιάχνουμε ξανά και ξανά στο σπίτι μας.

Τον Σεπτέμβρη του 2019, φιλοξενήσαμε την επιχείρηση Eat Vegan All Day στο Vegan Fam Festival, όπου πρόσφερε στους παρευρισκόμενους τον περίφημο της γύρο μανιτάρι! Καμία έκπληξη όταν όσοι δοκίμαζαν για πρώτη φορά τον συγκεκριμένο γύρο, έμπαιναν ξανά στη ουρά για να αγοράσουν και δεύτερο!

”Λιγότερα”

Green Mandala

Raw Vegan Desserts & Cakes

Τηλέφωνο: +357 99 415139

The RD gone plant-based, by Rebecca Kourmouzi – BSc, RD

Εγκεκριμένη Διαιτολόγος BSc, RD

Ρεβέκκα Κουρμουζή

Τηλέφωνο: +357 99067110